Fredag 21 november

Stekt entrecôte
med chimichurri, chilibearnaise & provencale potatis
Panerad gösfilé
med brynt smör, handskalade räkor, pepparrotscrème & hemlagat potatismos


Veckans tips
Grillad fläskfilé med chimchurri, chilibearnaise, grillad tomat & smashed potatis

Torsdag 20 november

Persiljejärpar
med timjangräddsås, pressgurka, lingon & stekt kulpotatis
Havets Wallenbergare
serveras med hummersås & hemlagat potatismos, toppad med kräftstjärtar


Veckans tips
Grillad fläskfilé med chimchurri, chilibearnaise, grillad tomat & smashed potatis

Onsdag 19 november

Marinerad noisette
serveras med potatisgratäng, svartvinbärsgelé & pepparsås
Gräddstuvad pytt i panna
med ägg & rödbetor
Panerad rödspätta
serveras med remouladsås, sockerärtor och hemlagat potatismos


Veckans tips
Grillad fläskfilé med chimchurri, chilibearnaise, grillad tomat & smashed potatis

Tisdag 18 november

Raggmunk med stekt fläsk
klassisk variant med lingon
Stekt fläsk med löksås
serveras med kokt potatis
Parmesangratinerad torskfilé
med citron- & persiljesås & hemlagat potatismos, toppad med rostade mandelspån


Veckans tips
Grillad fläskfilé med chimchurri, chilibearnaise, grillad tomat & smashed potatis

Måndag 17 november

Pankopanerad kycklingschnitzel
serveras med grönsaksris & vitlöksaioli (alt het chipotlecrème)
Panerad kungsflundra
med dillmajonnäs & färsk dillpotatis, toppad med handskalade räkor


Veckans tips
Grillad fläskfilé med chimchurri, chilibearnaise, grillad tomat & smashed potatis