Fredag 1 mars

Pankopanerad schnitzel med kryddsmör (alt bearnaisesås), rödvinsssky, stekt kulpotatis, tomat- & löksallad
Panerad stillahavsspätta med brynt smör, citronmajonnäs, handskalade räkor & potatismos

Veckans tips

Biffstek med ölbräserad lök, dijoncreme, saltgurka & friterad potatis

Torsdag 29 februari

Medelhavslimpa med rostad klyftpotatis, timjansky & soltorkad fetaostcreme
Räkfärserad kungsflundra med vitvinssås & dillpotatispuré

Veckans tips

Biffstek med ölbräserad lök, dijoncreme, saltgurka & friterad potatis

Onsdag 28 februari

Marinerad kycklinglårfilé med pepparsås, svartvinbärsgelé & potatisgratäng
Rimmad oxbringa med rotmos & grovkornig senapscreme
Panerad koljafilé med remouladsås & potatismos

Veckans tips

Biffstek med ölbräserad lök, dijoncreme, saltgurka & friterad potatis

Tisdag 27 februari

Raggmunk med stekt fläsk & lingon
Stekt fläsk med löksås, lingon & kokt potatis
Vitvinspocherad laxfilé med bladspenat, småpotatis, räk- & romröra

Veckans tips

Biffstek med ölbräserad lök, dijoncreme, saltgurka & friterad potatis

Måndag 26 februari

Persiljejärpar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka & potatismos (alt stekt färskpotatis)
Panerad torskfilé med picklad fänkål, dillkokt färskpotatis, räk- & pepparrotsmajonnäs

Veckans tips

Biffstek med ölbräserad lök, dijoncreme, saltgurka & friterad potatis